cross sheet facebook instagram social-vimeo social-twitter

Privātuma politika


Šī vietne pieder un to pārvalda SIA “Otrs”, Hospitāļu iela 30 - 8, Rīga, LV-1013, Latvija, reģistrācijas Nr.40203261270 ("Otrs’’ vai "mums").

Turpmāk mēs izskaidrojam, kā mēs izmantojam personas datus, ar kuriem jūs atstājat pēdas un/vai, ko jūs sniedzat, kad apmeklējat mūsu vietni ("Vietne") un izmantojat dažādus pakalpojumus tīmekļa vietnē.


SIA “Otrs” ir personas datu, kas savākti, izmantojot tīmekļa vietni, datu apstrādātājs.

 

1. Personas datu lietošana

Pirms mēs apkopojam jūsu personas datus, jūs vienmēr būsiet informēts par to. Šobrīd šajā mājaslapā netiek ievākti personas dati.

IP adrešu izmantošana

Mēs neuzkrājam Jūsu IP adreses, tās ir pieejams tikai tikai trešo pušu sekošanas rīkiem, piemēram, Google Analytics. Plašāka informācija par Google Analytics šeit: https://support.google.com/analytics/answer/2763052

Privātuma politika neattiecas uz trešo pušu tīmekļa vietnēm

- Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī privātuma politika neattiecas uz tīmekļa vietnēs norādīto trešo pušu tīmekļa vietņu konfidencialitātes praksi, un mēs neesam atbildīgi par šo praksi.


Izmaiņas sīkfailu politikā

-Šajā privātuma politikā ir iespējamas arī izmaiņas, tādēļ iesakām periodiski pārskatīt šo privātuma politiku, lai iepazītos ar atjaunināto informāciju par mūsu konfidencialitātes politiku. Šī privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2021. gada 7.maijā.  

Tīmekļa vietnes lietošana

SIA “Otrs” saglabā statistiku par to, kuras tīmekļa vietnes apmeklē mūsu lietotāji un kuriem produktiem lietotājiem dod priekšroku. Šie dati neietver personas datus. Izmantojot savāktos datus, SIA “Otrs” tiek veidotas zināšanas par tīmekļa vietnes lietošanu. Šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai. Mēs izmantojam arī datus par visu mūsu lietotāju navigāciju, lai varētu saprast, kā mūsu lietotāji izmanto tīmekļa vietni kā kopējā grupa, un, balstoties uz šo informāciju, mēs vietni cenšamies uzlabot. Kad jūs pametat mūsu vietni, mēs nevaram redzēt, no kurienes jūs nākat, vai uz kurieni tālāk ejat Internetā. Turklāt mēs apkopojam informāciju par to, kurus produktus izvēlas mūsu lietotāji, esot kā kopēja grupa. Arī šī informācija tiek izmantota tīmekļa vietnes pilnveidošanai.

2. Sīkdatnes

Mēs savā vietnē izmantojam sīkdatnes. Lūdzu, izlasiet vairāk par sīkdatņu izmantošanu mūsu politiku, kuru varat atrast šeit: https://later.lv/sikdatnu-politika

Sīkdatņu izmantošanas laikā iegūto datu apstrādes mērķi ir šādi:

  • izmantot, uzlabot un optimizēt tīmekļa vietnes un tās pakalpojumu kvalitāti un lietotāju pieredzi;
  • veikt klientu un lietotāju analīzi un segmentāciju, lai uzlabotu mūsu izpratni par saviemlietotājiem, kā arī, lai sniegtu labākus un pielāgotus pakalpojumus lietotājiem, tostarp jums;
  • statistikas mērķiem.

3. Drošība

Mēs esam ieviesuši drošības pasākumus, lai nodrošinātu, ka mūsu iekšējās procedūras atbilst mūsu augstākajiem drošības politikas standartiem. Tāpēc mēs pieliekam visas pūles, lai aizsargātu jūsu personas datu kvalitāti un integritāti.

Cits

Ja vēlaties iesniegt sūdzību par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums, izmantojot e pastu, tālruni vai vēstuli, kā norādīts 9. punktā augstāk. Jūs varat arī iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā.